Anlık Bildirim

7.2 inç ekran ve 5.000 mAh pil: Huawei Mate 20 X ile tanışın

Huawei bugün oyunculara yönelik devasa ekrana sahip yeni bir akıllı telefon tanıttı. Huawei Mate 20 X olarak lanse edilen telefon 5.000 mAh pil ve Kirin 980 yonga seti ile geliyor.
Huawei bugün Londra etkinliğinde Mate 20 ve Mate 20 Pro ile birlikte devasa ekranıyla öne çıkan Huawei Mate 20 X modelini de tanıttı. Akıllı telefon üstünde küçük bir çentik olan 7.2 inç büyüklüğünde OLED (3120 x 1440 piksel) ekrana sahip. Ayrıca kalem desteği de sunuyor. Huawei, akıllı telefonla birlikte M Pen adını taşıyan özel bir kalem de duyurdu.
Cihaz ağır yük altındayken bile ısınmasını önleyecek buhar odası soğutma sistemi ve grafen film soğutma teknolojisi ile donatılmış durumda. Gücünü ise Çinli şirketin kendi geliştirdiği Kirin 980 yonga setinden alıyor. Bununla birlikte 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı sunduğunu belirtelim. Huawei oyun yetenekleri ile öne çıkardığı telefon için ayrıca isteğe bağlı satın alınabilecek bir gamepad de tanıttı.

Devasa ekrana devasa pil

Akıllı telefonda 40 megapiksel ultra geniş açılı ana sensör, 20 megapiksel ultra geniş sensör ve 8 megapiksel 3x telefoto sensör içeren Leica imzalı üçlü arka kamera sistemi bulunuyor. Ayrıca selfie çekimi ve görüntülü aramalar için kullanılabilecek 24 megapiksel ön kamerası var.
Çift hoparlör sistemine sahip telefon IP53 derecesi ile suya ve toza karşı dayanıklılık sunuyor. Bununla birlikte Huawei SuperCharge (hızlı şarj) destekli 5.000 mAh büyüklüğünde bir pile sahip. Huawei Mate 20 X'nin fiyat etiketi de belli oldu. Akıllı telefon 899 euro fiyatla (yaklaşık 1.040 dolar) 26 Ekim'de satışa sunulacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
26358 kez okundu.
46 kişi, toplam 47 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim