Anlık Bildirim

Sevilen film Sonic the Hedgehog'un ikinci filminden ilk fragman geldi

2020 yılının en çok izlenen filmlerinden biri olan Sonic the Hedgehog'un devam filmi Sonic the Hedgehog 2'nin ilk fragmanı The Game Awards etkinliğinde paylaşıldı.

Sonic the Hedgehog 2'den ilk fragman geldi Tam Boyutta Gör

Oyun dünyası için önemli bir yere sahip olan Sega'nın yayıncılığını yaptığı Sonic oyunun yeni bir film uyarlaması Sonic the Hedgehog'un ikinci filminden ilk fragman geldi.

Bu sabah saatlerinde düzenlenen The Game Awards töreninde çekimleri geçtiğimiz aylarda başlayan Sonic the Hedgehog 2'den ilk fragman geldi. Ayrıca aynı etkinlikte Sonic'in yeni oyunu da duyuruldu. Fragmana baktığımızdaysa bu sefer evrenin genişlediğini görüyoruz. Özellikle Knuckles karakterini görmek birçok hayranı sevindirmiştir.

Aksiyon macera komedi filmi Sonic the Hedgehog 2, 8 Nisan 2022'de yayınlanacak. Filmin yönetmenliğini ise Jeff Fowler üstleniyor. Oyuncu kadrosunda James Marsden, Ben Schwartz, Tika Sumpter, Idris Elba, Jim Carrey, Lee Majdoub, Natasha Rothwell ve Colleen O'Shaughnessey gibi isimler yer alıyor. Bahsi geçen fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Sonic the Hedgehog 2 Fragman

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim