Anlık Bildirim

Snapdragon X Elite işlemcili Galaxy Book 4 Edge'nin Geekbench skoru ortaya çıktı

Samsung, yakın zamanda tanıttığı Galaxy Book 4 serisine Galaxy Book 4 Edge isimli yeni bir model ekleyecek. Snapdragon X Elite işlemcili laptopun Geekbench test sonuçları ortaya çıktı.
Snapdragon X Elite'li Galaxy Book 4'ün test sonucu ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Samsung yakın zamanda Galaxy Book 4 serisini tanıttı ancak yakında yeni bir modeli daha tanıtacak gibi görünüyor. Gizemli yeni bir ürün olan Samsung Galaxy Book 4 Edge, Geekbench test platformunda ortaya çıktı.

Samsung Galaxy Book 4 Edge, Qualcomm'un yeni Snapdragon X Elite işlemcisini kullanıyor. 16 GB RAM'e sahip olduğu görülen cihaz Windows 11 ile geliyor. Qualcomm'un iddialı gelen Snapdragon X Elite platformu görünüşe göre birçok dizüstü bilgisayarda kendine yer bulacak.

Apple M3'ün gerisinde kalıyor

Performans rakamlarına baktığımızda Snapdragon X Elite'den güç alan Galaxy Book 4 Edge'nin, Geekbench 6.2.2'de tek çekirdek testinde 2.706 puan ve çok çekirdek testinde ise 12.646 puan aldığını görüyoruz. Snapdragon X Elite, Apple'ın M1 ve M2 yongalarından açıkça daha iyi performans gösterse de, yeni M3'ün gerisinde kalıyor.

İşlemci Tek çekirdek Çok çekirdek
Apple M1 2334 8316
Apple M2 2589 9742
Apple M3 3181 15620
Book4 Edge (X Elite) 2706 12646

Apple'ın M serisi işlemcileri Mac OS işletim sistemiyle çok iyi optimize edildiği için Snapdragon X Elite geride kalmış olabilir. O yüzden cihaz piyasaya çıktığında gerekli optimizasyonlar yapıldığı zaman gerçek bir kıyaslama yapmak daha doğru olacaktır. Her ne kadar M3'ün bir miktar gerisinde kalıp hayal kırıklığı yaratsa da, Snapdragon X Elite'in etkileyici bir performans sunduğunu belirtmek lazım.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim