Anlık Bildirim

Servet değerinde Galaxy S20 Ultra Fortune koleksiyonu satışa çıktı

Akıllı telefonları lüks tüketim ürünlerine dönüştürmesi ile tanınan Caviar firması bu kez Galaxy S20 serisine ve Galaxy Z Flip modeline el attı. Fiyatlar ise cep yakıyor.

Servet değerinde Galaxy S20 Ultra Fortune koleksiyonu satışa çıktı Tam Boyutta Gör

Daha tanıtılmadan lüks telefon kaplama üreticilerinin kendi versiyonlarını sunduğu Galaxy S20 serisi ve Galaxy Z Flip modeli şimdi de Caviar firmasının elinde. Galaxy S20 Ultra Fortune koleksiyonu başta olmak üzere modeller farklı mücevher süslemelerine tabi tutulmuş.

Galaxy S20 Ultra Fortune fiyatı ne kadar?

Caviar lüks modellere sinek, maça gibi iskambil simgelerini işlemiş. Ayrıca altın, safir, yakut gibi değerli taşlarla süslenmiş. Yine piton ve timsah derisi kaplamalar ile değeri arttırılmış. Dileyenlere ise karbon-titanyum tarzında dayanıklı kaplamalar da sunuluyor.

Her lüks kaplama versiyonundan 21 adet üretilmiş. Bu bakımdan zengin tüketicilerin acele etmesi gerekiyor. Galaxy S20 Ultra Fortune koleksiyonu en pahalı set durumunda. 5600$-40000$ arasında modeller bulmak mümkün. Diğer modellerin lüks versiyonları 5000$-6000$ arasında seyrediyor. Lüks versiyonların görsellerini galerimizden bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim