Anlık Bildirim

Samsung yeni bir amiral gemisi tablet hazırlıyor

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, bir sonraki amiral gemisi tableti için kolları sıvadı. Galaxy Tab S6'nın yerini alması beklenen yeni model Galaxy Tab S20 olarak adlandırılabilir.

Samsung yeni bir amiral gemisi tablet hazırlıyor Tam Boyutta Gör

Samsung’un yeni bir amiral gemisi tablet üzerinde çalıştığı söyleniyor. Yeni model mevcut Galaxy Tab S6'nın yerini alacağı için Galaxy Tab S7 olarak adlandırılabilir ancak bununla ilgili farklı görüşler var.

Güney Koreli şirket en son amiral gemisi telefonunda farklı bir isimlendirme politikasına gitmişti. Bu nedenle yeni tabletin Galaxy Tab S20 olarak gelme ihtimali bulunuyor. Önümüzdeki günlerde bu konu netlik kazanacaktır.

Samsung yeni bir amiral gemisi tablet hazırlıyor Tam Boyutta Gör

Üç arka kamera ile gelebilir

Henüz geliştirilme sürecinde olan cihazın teknik özellikleri konusunda bir bilgi yok. Ancak Qualcomm Snapdragon 865 yonga setiyle güçlendirilmesi ve 10.5 inçlik bir ekran taşıması bekleniyor.

Buna ek olarak cihazda daha gelişmiş bir kamera sistemi de görebiliriz. Bildiğiniz üzere Galaxy Tab S6 çift arka kamerayla piyasaya sürülmüştü. Galaxy Tab S7 de şirketin üç arka kamera ile donatılmış ilk tableti olabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim