Anlık Bildirim

Samsung Galaxy cihazları üretim beklentisini aştı

Samsung Galaxy S24 amiral gemisi serisinin başarısı üretimde de kendisini gösteriyor. Samsung, yılın başında koyduğu üretim hedefinin çok üzerine çıkmış durumda. 
Samsung Tam Boyutta Gör
Samsung’un son yıllarda en çok satan amiral gemisi olma başarısı gösteren Galaxy S24 serisi üretim tarafında da yüzleri güldürdü. Samsung, başlangıçta planladığı üretim kapasitesinin çok üzerine çıkmış durumda.

Samsung Galaxy S24 yüzleri güldürdü

Gelen raporlara göre Samsung yılın ilk çeyreğinde 65.4 milyon adet Galaxy telefon ve tablet serisi üretimi yaptı. Firmanın yılın başında beklentisi ise 53 milyon civarındaydı. Bu da yüzde 22 civarında bir farka işaret ediyor.

Özellikle Galaxy S24 serisinin yüksek talep görmesi bunda en büyük etken. Yılın ilk 3 ayında 13 milyon civarında Galaxy S24 satışı olduğu tahmin ediliyor. Bu  da Galaxy S23 serisine göre yüzde 8 civarında bir artış demek.

Samsung’un bu yıl Galaxy akıllı telefon satış beklentisi 253 milyon civarında. Bunun 51 milyonunu ise Galaxy S24 ve Galaxy Z Fold 5 gibi amiral gemisi cihazlar oluşturacak. Bu rakamlar Wingtech tarafından üretilen Galaxy cihazları dahil değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12252 kez okundu.
12 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, Samsung Galaxy S24 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim