Anlık Bildirim

Samsung katlanabilir telefonlarının montaj ve test sürecini gösteren bir video yayınladı

Samsung katlanabilir Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4'ün montaj ve test sürecini gösteren bir video paylaştı. Yayınlanan görüntüler cihazların sıkı test sürecinden geçtiğini ortaya koyuyor.

Samsung'un katlanabilir telefonları böyle üretiliyor Tam Boyutta Gör

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, kısa bir süre önce piyasaya sürdüğü katlanabilir Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4 modellerinin montaj sürecini gösteren bir video yayınladı. İlgi çekici görüntüler Samsung Newsroom isimli YouTube kanalında paylaşıldı.

Telefonlar insan müdahalesi olmadan tamamen otomatik olarak üretiliyor. Üstelik robotlar sadece cihazları monte etmekle kalmıyor, aynı zamanda çeşitli bileşenleri de test ediyor. Özellikle katlama, suya dayanıklılık, kamera, tuş ve kablosuz şarj testlerinin yapıldığını görüyoruz.

Sıkı testler uygulanıyor

Elbette ki 1.47 saniyelik kısa video tüm üretimi ayrıntılı bir şekilde gözler önüne sermiyor ancak Güney Koreli şirket tarafından kullanılan modern teknolojilerin ne seviyede olduğunu ve aynı zamanda katlanabilir telefonlar için uygulanan sıkı test sürecini göstermesi açısından önemli.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim