Anlık Bildirim

Galaxy Unpacked etkinliği resmen duyuruldu

Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4 akıllı telefonlarının yanında Galaxy Watch 5 ve Galaxy Watch 5 Active akıllı saat modellerini de göreceğimiz Galaxy Unpacked tarihi belli oldu.

Galaxy Unpacked etkinliği Tam Boyutta Gör

Erken saatlerde Samsung’un yeni katlanabilir akıllı telefonlarını tanıtacağı Unpacked etkinliği ile ilgili sızdırılan davetiyenin ardından firma da resmi olarak duyuruyu yaptı. İlk etapta kullanıcının bulması gereken bulmacalar paylaşılıyor.

Galaxy Unpacked etkinliği ne zaman?

Sızdırıldığı gibi 10 Ağustos 2022 tarihinde Samsung Unpacked etkinliği gerçekleştirilecek. Sızdırılan görsel henüz paylaşımlarda yer almıyor. Samsung biraz daha kullanıcıyı düşündürecek bulmacalara yer vermiş. Muhtemelen sonraki günlerde bu görselleri de paylaşacak.

Etkinlikte Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4 odak noktası olacak. Ekrandaki kıvrım izlerini daha da azaltacak yeni bir kaplama, Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti ile daha yüksek performans, daha iyi kamera paketi beklenen özellikler arasında. Bunun haricinde Galaxy Watch 5 ve Galaxy Watch 5 Active akıllı saat modelleri de görücüye çıkacak.

Galaxy Unpacked Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim