Anlık Bildirim

Samsung, Galaxy S11 serisini 18 Şubat'ta tanıtmayı planlıyor

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un merakla beklenen Galaxy S11 serisinin lansman tarihi sızdırıldı. İddialara göre şirket bu cihazları 18 Şubat 2020 tarihinde görücüye çıkaracak.

Samsung, Galaxy S11 serisini 18 Şubat'ta tanıtmayı planlıyor Tam Boyutta Gör

Akıllı telefon üreticisi Samsung'un, daha önce Mobil Dünya Kongresi'nde sergilemesi beklenen Galaxy S11 serisi ile ilgili yeni bir sızıntı ortaya çıktı. Gelen haberler şirketin bu planında bir değişiklik olduğuna işaret ediyor.

Samsung tüm dikkatleri yeni ürünlerine çekmek istiyor

Mobil cihazlar ve özellikle Samsung konusunda güvenilir bir kaynak olan Ice Universe (@UniverseIce) Twitter hesabı, şirketin Galaxy S11 modelini 18 Şubat 2020 tarihinde San Francisco'da düzenlenecek olan etkinlikle tanıtacağını iddia etti. Bu etkinlikte Samsung Galaxy S11 amiral gemisi akıllı telefonlarının yanı sıra, Moto Razr 2019 ile aynı şekilde dikey olarak katlanan, şirketin yeni katlanabilir telefonunun da görücüye çıkarılması bekleniyor.


Daha önceki sızıntılarda Galaxy S11 serisinin 24-27 Şubat tarihinde İspanya'nın Barcelona kentinde düzenlenecek olan 2020 Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtılacağı söylenmişti. Ancak görünen o ki Samsung bu tarihi öne çekerek, tüm dikkatlerin Galaxy S11 modellerinde toplanmasını hedefliyor. Henüz konuyla ilgili olarak Samsung tarafından resmi bir açıklama yapılmadığını da belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim