Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A25 netleşti: İşte özellikleri

Bir süredir sızıntılarla gündemde olan Galaxy A25 özellikleri netleşmeye başladı. Peki Samsung'un yeni bütçe telefonu neler sunacak? İşte tüm bildiklerimiz...  
Samsung Galaxy A25 netleşti: İşte özellikleri Tam Boyutta Gör
Bildiğiniz gibi Samsung, Galaxy A serisi ürün yelpazesini sürekli olarak güncellemeye devam ediyor. Niketim bir süredir Galaxy A25 modeline ilişkin çişitli sızıntılar duyuyoruz. Öyle ki cihazın Exynos 1280 yonga setinden güç alacağı doğrulanmıştı. Son olarak Galaxy A25'in tüm özellikleri açığa çıktı. 

Galaxy A25 özellikleri netleşmeye başladı

Bilmeyenler için yakın tarihli bir Geekbench sızıntısı, Galaxy A24 5G'nin Exynos 1280 platformu ile destekleneceğini ortaya çıkardı. Bugünki raporda ise, cihazın ön yüzünde 6,44 inç AMOLED ekran, 50 MP ana arka kamera, 8 GB RAM ve 25W hızlı kablolu şarj sunan 5.000 mAh pil paketine sahip olacağı belirtildi. Ayrıca cihazın 162 x 77,5 x 8,3 mm boyutlarında 3,5 mm kulaklık girişine sahip olacağı da sızdırılan bilgiler arasında yer alıyor.

Aktarıldığı kadarıyla Galaxy A25, kutusundan Android 14 tabanlı One UI 6.0 ile çıkacak. Dolayısıyla bekleyiş bir süre daha devam edecek diyebiliriz. Bu noktada önümüzdeki aylara işaret edildiğini belirtelim. Galaxy A25, Vivo'nun orta segmente yönelik Vivo Y36 ve Vivo Y35 gibi telefonlarına rakip olacak. A25 hakkında bildiklerimiz şu an için bunlarla sınırlı. Ancak ilerleyen haftalarda daha fazla detayın paylaşılacağını düşünüyoruz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim