Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A11'in ilk görüntüsü ortaya çıktı

2019'un en çok satan Android telefonlarından biri olan Samsung Galaxy A10'un devam modeli olarak piyasaya sürülecek Galaxy A11'in ilk görüntüsü internete düştü.

Samsung Galaxy A11'in ilk görüntüsü ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Samsung Galaxy A11 ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Kısa süre önce akıllı telefonun 4.000 mAh pil ve 6.4 inç LCD ekrana sahip olacağını öğrenmiştik. Şimdi ise cihazın ilk görüntüsü internete düştü.

Akıllı telefon tasarım anlamında pek bir farklılık sunmuyor. Buna rağmen delikli ekrana sahip olması sürpriz olarak değerlendirilebilir. Zira uygun fiyatla piyasaya sürülecek bir modelde böyle bir ekran görmek şaşırtıcı.

Galaxy A10'da parmak izi tarayıcısı yoktu. Galaxy A11'de ise var. Bu arada haber kaynağı akıllı telefonun 6.4 inç değil de 6.2 inç büyüklüğünde bir ekran ile geleceğini söylüyor. Yani bu konuda bazı çelişkiler var.

Samsung Galaxy A11'in ilk görüntüsü ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Exynos 7 serisi işlemciyle gelecek

Cihaz gücünü Exynos 7 serisi bir işlemci ve 3 GB RAM'den alacak. Arka panelinde 13, 5, 2 megapiksel görüntü sensörlerinden oluşan üçlü kamera sisteminin görev yapacağı belirtiliyor. Ön tarafında ise 8 megapiksel selfie kamerasının yer alacak.

Samsung Galaxy A10, 2019'da dünyanın en çok satan akıllı telefonları listesinde üçüncü sıradaydı. Güney Koreli şirket devam modeli olarak piyasaya süreceği Galaxy A11'in de aynı başarıyı tekrar etmesini umuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim