Anlık Bildirim

Samsung; amiral gemilerinde güncelleme garantisini üç yıla çıkarıyor

Samsung’un aldığı 3 yıllık güncelleme garantisi kararı ile Galaxy S10 serisi Android 12 sürümüne kadar, Galaxy S20 ve Note 20 serisi de Android 13 sürümüne kadar gidecek.

Samsung; amiral gemilerinde güncelleme garantisini üç yıla çıkarıyor Tam Boyutta Gör

Android ekosisteminde sistem güncellemeleri halen bir sıkıntı olmaya devam ediyor. Fiyat olarak yüksek modellerde güncellemeler daha sık yapılırken aşağı tarafta özellikle alt sınıf markalarda durum kötüleşiyor. Google, HMD Global ve OnePlus markaları kullanıcılarına 3 yıla kadar güncelleme garantisi sunmaya çalışıyor. Samsung da bunlara katıldı.

Amiral gemilerine has

Galaxy Unpacked etkinliğinde yapılan açıklamaya göre amiral gemi akıllı telefonlarda 3 yıl güncelleme garantisi başlıyor. Galaxy S10 serisinden itibaren bundan sonra tüm amiral gemi serilerinde bu garanti geçerli olacak.

Galaxy S10 serisinin Android 11 ve Android 12 sürümlerine güncelleneceği kesinleşmiş oldu. Galaxy S20, Galaxy Z Flip, Galaxy Note 20 serisi ve Galaxy Z Fold 2 için ise Android 11, Android 12 ile Android 13 güncellemeleri de kesinleşti.

Tablet tarafında herhangi bir açıklama yapılmadı ancak kaynaklar Galaxy Tab S6 modelinden başlayarak amiral gemisi tablet modellerinde de 3 yıl güncelleme garantisi olacağını düşünüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6840 kez okundu.
16 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung 3 years os update ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim