Anlık Bildirim

RX 6800 XT’nin 2K Ray Tracing performansı sızdı

Kırmızı ekibin ışın izleme destekli ilk modelleri olacak RX 6000 serisinin performansı merak ediliyor. Paylaşılan slayta göre kartlar bekleyenleri mutlu edecek.

RX 6800 XT’nin 2K Ray Tracing performansı sızdı Tam Boyutta Gör

Nvidia’nın oyun görsellerine yeni bir soluk getiren teknolojisine AMD cephesinden gelen cevap merak ediliyor. Paylaşılan slayt heyecan verici rakamlarla dolu.

RX 6800 XT 2K'da akıcı deneyim sunacak

AMD’nin ışın izlemeye donanımsal destek sunacak RX 6000 ailesinin tanıtımda paylaşılan performans verileri oldukça etkileyiciydi. Bununla birlikte modellerin Ray Tracing performansı da bir o kadar önemli. Sızan slayta göre RX 6800 XT, 2K çözünürlükte Ultra ayarlarda ışın izleme açık bir şekilde 60 FPS’in çok üzerinde seyrediyor.

 

72 ışın hızlandırıcıya sahip RX 6800 XT AMD’nin iddiasına göre yazılım hızlandırıcıya kıyasla 10 kat performans artışı sunacak. Diğer taraftan AMD RX 6800 XT’yi Radeon VII ile donanım hızlandırma alanında kıyaslamayı ihmal etmemiş.

The JUnk Shop ekranında %49 önde olan RDNA2 mimarili çözüm Barcelona Pavilion’da %60 ve Car Demo’da %68’lık fark atmayı başarmış. İçerik üretim alanında Blender, Houdini ve Aotudesk Maya’da yeni çözümlerin ışın izleme yeteneklerinden faydalanılabileceğini ekleyelim. Blender Cycles içinse destek yolda.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5213 kez okundu.
15 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
rx 6800 xt ray tracing, amd ray tracing ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim