Anlık Bildirim

Royole yeni katlanabilir telefonu FlexPai 2'yi duyurdu

Katlanabilir telefon devrini başlatan Royole bugün ikinci modelini resmen duyurdu. Snapdragon 865 ile güçlendirilen FlexPai 2, LPDDR5 RAM ve UFS 3.0 depolama birimiyle geliyor.

Royole yeni katlanabilir telefonu FlexPai 2'yi duyurdu Tam Boyutta Gör

Royole Technology, ikinci katlanabilir telefonunu bugün resmen duyurdu. FlexPai 2 olarak adlandırılan cihaz amiral gemisi seviyesinde özellikler sunuyor.

Katlanabilir telefon %50 artırılmış parlaklık ve daha iyi görüş açılarına sahip üçüncü nesil Cicada Wing esnek ekranla donatıldı. Şirket cihazdaki ekranın 200.000 katlama döngüsüne dayanabileceğini söylüyor.

Royole yeni katlanabilir telefonu FlexPai 2'yi duyurdu Tam Boyutta Gör

FlexPai 2'nin tüm özellikleri henüz açıklanmadı. Ancak tamamen açıldığında 7.8 inçlik bir ekran deneyimi sunacağını biliyoruz.

Snapdragon 865 platformundan güç alıyor

Cihaz gücünü entegre 5G modem içeren Snapdragon 865 işlemciden alıyor. Buna ek olarak LPDDR5 RAM ve UFS 3.0 depolama birimine sahip olduğunu belirtelim. Ayrıca dörtlü kamera sistemi ve stereo hoparlörü de var.

Royole yeni katlanabilir telefonu FlexPai 2'yi duyurdu Tam Boyutta Gör

Başta da belirttiğimiz gibi henüz FlexPai 2'nin tüm özellikleri netlik kazanmadı. Şirket cihazla ilgili diğer detayları bu yılın ikinci çeyreğinde açıklayacak.

Katlanabilir telefonun fiyatı da bilinmiyor ancak birinci nesil FlexPai'nin 1.320 dolar fiyat etiketi taşıdığını hatırlatalım.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim