Anlık Bildirim

Rockstar Games GTA Trilogy için özür diledi: Klasik oyunlar mağazaya geri dönüyor

GTA serisinin üç farklı oyununun yenilenmiş sürümlerini içeren Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition'ın sorunlu çıkışının ardından Rockstar Games özür diledi.

Rockstar Games GTA Trilogy için özür diledi Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Rockstar Games'in yaptığı popüler seri Grand Theft Auto'nun remaster sürümü Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, geçtiğimiz haftalarda çıkışını yaptı. Çıkışının ardından eleştiri yağmuruna tutuldu çünkü oyun teknik anlamda çok fazla hataya sahipti.

Rockstar Games'ten Özür Geldi

GTA Trilogy'deki oyunu oynanamaz hale getiren hatalar dışında "garip" yeni tasarımlar da bir hayli eleştirilmişti. Oyunun çıkışının ardından ilk birkaç gün Rockstar Games Launcher'a erişim sorunu yaşanmıştı. Rockstar da tüm bu kötü olayların ardından geçtiğimiz saatlerde bir özür mesajı yayınladı.

Rockstar mesajında, tüm olanlardan dolayı üzgün olduklarını söylerken özür de diledi. İlerleyen süreçte gelecek güncellemelerle oyunu daha stabil hale getirmek için de çalışmalarının devam ettiğini eklediler. Ayrıca GTA Trilogy'nin satışa çıkmasının ardından oyunların orijinal hali mağazalardan kaldırılmıştı. Rockstar, bu oyunların mağazaya geri döneceği haberini verirken 30 Haziran 2022'ye kadar GTA Trilogy satın alanların hesabına ücretsiz olarak klasik oyunların ekleneceği müjdesini de verdi. Bu ücretsiz klasik oyunların sadece oyunu Rockstar Store'dan alanlar için geçerli olacağını da belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12773 kez okundu.
26 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
grand theft auto, rockstar games ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim