Anlık Bildirim

Resident Evil: Welcome to Raccoon City'den korku dolu bir fragman paylaşıldı

Resident Evil film serisini yeniden başlatacak olan yeni film Resident Evil: Welcome to Raccoon City'den korku dolu yeni bir fragman paylaşıldı.                 

Resident Evil: Welcome to Raccoon City'den korku dolu fragman Tam Boyutta Gör

Capcom'un başarılı video oyun serisi Resident Evil'ın film serisini yeniden başlatacak olan yeni film Resident Evil: Welcome to Raccoon City'den yeni bir fragman paylaşıldı.

Fragmana baktığımızda kesinlikle daha önce yapılan açıklamaların doğruluğunu görebiliyoruz. Daha önceki filmlerin aksine oyunlarda da olduğu gibi korku odaklı bir film izleyeceğiz gibi duruyor ki umuyoruz öyle olur. Bahsi geçen fragmanı ve filmden gelen görselleri aşağıda bulabilirsiniz.

Filmin senaristliğini ve yönetmenliğini Johannes Roberts üstleniyor. 24 Kasım 2021'de vizyona girmesi beklenen Resident Evil filminin oyuncu kadrosu ve rolleri ise şöyle: Kaya Scodelario (Claire Redfield), Hannah John-Kamen (Jill Valentine), Robbie Amell (Chris Redfield), Tom Hopper (Albert Wesker), Avan Jogia (Leon S. Kennedy), Neal McDonough (William Birkin), Donal Logue (Chief Irons), Chad Rook ve Lily Gao.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City Fragman

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim