Anlık Bildirim

Resident Evil 7: Biohazard'dan rekor! Serinin 10 milyondan fazla satan ilk oyunu

Capcom'un popüler oyun serisi Resident Evil'ın yedinci oyunu Resident Evil 7: Biohazard,'ın 10 milyon satış sayısını geçtiği açıklandı. Bu da oyun için bir rekor anlamına geliyor.

Resident Evil 7: Biohazard'dan rekor geldi Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Capcom'un yaptığı, oyun dünyasının en popüler serilerinden biri olan Resident Evil'ın yedinci oyunundan rekor geldi.

10 Milyonu Geçen İlk Oyun

Geçtiğimiz günlerde Capcom bir basın açıklamasında Resident Evil Biohazard'ın satış sayısını açıkladı. Açıklamaya göre oyun, 10 milyon satış sayısını geçmiş durumda. Bu da Resident Evil 7: Biohazard'ı seride 10 milyon satışı geçen ilk oyun haline getiriyor. Bu kısımda belirtmemiz gereken ufak bir detay var. Bu sayı direkt olarak satılan ürün adedi değil, mağazalara gönderilen ürün sayısı. 

Bildiğiniz üzere Resident Evil 7: Biohazard, 2017 yılında çıkış yapmış ve seriye yeni soluk kazandıran bir oyun olmuştu. Yedinci oyunun devamı olan Village da bu yıl çıktı ve her iki oyun da birçok oyuncu tarafından beğenildi. Her iki oyunun da beğenilmesi ve satış başarısı yakalaması oyuncular için de sevindirici bir haber.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim