Anlık Bildirim

Redmi Note 9 yaklaşıyor, paylaşımlar başladı

Merakla beklenen Redmi Note 9 akıllı telefon serisi 12 Mart tarihinde Hindistan’da resmiyet kazanacak. Bu kez Redmi Note 9 serisinde tam 3 farklı model birden göreceğiz.

Redmi Note 9 yaklaşıyor, paylaşımlar başladı Tam Boyutta Gör

Redmi Note 8 serisi ile oldukça fazla beğeni toplayan Xiaomi kısa süre içerisinde Redmi Note 9 serisini de resmiyete kavuşturacak. Bu yıl Redmi Note 9 serisinde 3 farklı modelin yer alacağı ifade ediliyor.

Çeşitli sertifika onaylarında ve Xiaomi Hindistan şefinin sosyal medya paylaşımlarında Redmi Note 9 ile ilgili bazı detaylar ortaya çıkmaya başladı. Redmi Note 9, Redmi Note 9 Pro ve Redmi Note 9 Pro Max şeklinde 3 model bizi bekliyor ancak özellikler tam olarak ayrıştırılamadı.

Redmi Note 9 özellikleri

Redmi Note 9 modeli ile ilgili bilinen 4600mAh kapasiteli bir batarya ve 18W hızlı şarj desteği. Modelde 4GB RAM ve 64GB depolama olacağı ifade ediliyor. 48MP çözünürlüğünde ana kamera ve Snapdragon 720G yonga seti iddialar arasında.

Redmi Note 9 yaklaşıyor, paylaşımlar başladı Tam Boyutta Gör

Redmi Note 9 Pro özellikleri

Redmi Note 9 Pro modelinde 6.67 inçlik 2280x1080 piksel çözünürlüğünde 60Hz ekran olacağı ifade ediliyor. MediaTek Dimensity 800 ( Snapdragon 720G  de olabilir) yonga setinden gücünü alan cihazda 6GB RAM ve 128GB depolama seçeneklerine yer veriliyor.

64MP çözünürlüğünde ana kamera olacak modelde 4920mAh kapasiteli batarya 27W hızlı şarj ile destekleniyor. Redmi Note 9 Pro Max ise 5020mAh kapasiteli batarya ve 27W hızlı şarj ile desteklenecek. Tüm modellerde 32MP çözünürlüğünde ön kamera yer alıyor.

12 Mart tarihinde Hindistan’da tanıtılacak olan Redmi Note 9 serisi ile ilgili bilinmeyenler böylece aydınlanmış olacak. Dediğimiz gibi bu özellikler iddia aşamasında ve değişiklikler olabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4249 kez okundu.
12 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Redmi Note 9, Redmi Note 9 Pro ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim