Anlık Bildirim

Red Bull imzalı Dirt Bike Unchained mobil platformlar için yayında

Red Bull Media tarafından geliştirilen Dirt Bike Unchained adlı yarış oyunu dünya çapında oyuncularla kum pistlerde motokros yarışmaları yapmanızı sağlıyor.

Red Bull imzalı Dirt Bike Unchained mobil platformlar için yayında Tam Boyutta Gör

Adrenalin dolu sporların en önemli sponsoru Red Bull mobil dünyada da oldukça hareketli. Motokros severlerin ilgisini çekecek Dirt Bike Unchained oyunu global olarak indirmeye sunuldu.

Dirt Bike Unchained neler sunuyor?

Dirt Bike Unchained oyunu klasik motokros yarışlarını mobile getiriyor ve kendinizi sıfırdan şampiyon bir pilot olmaya giden yolda bulunuyorsunuz. En iyisi olduğunuz zaman ise Red Bull kaskını takma şansınız oluyor.

Oyun ekrana dokunarak oynanıyor. Hızlanma, tepeden atladığınızda en hızlı şekilde yere inme, sağa sola manevra gibi hareketler için ekranın ortasındaki dokunmatik çembere uyarılar geliyor. Aynı çember farklı hareketler yaptırdığı için sürekli bas ve çek şeklinde ilerliyorsunuz.

Oynaması ücretsiz

Cooper Webb, Johnny Walked ve Tarah Gieger gibi ünlü isimler hem sizi eğitiyor hem de rakibiniz oluyor. 20 civarında bisiketi toplayabildiğiniz oyunda puanlar kazanarak ekipmanlarınızı geliştiriyorsunuz. Oyunda çevrim içi oyuncularla da mücadele ediyorsunuz. Grafiklerin alt seviye telefonlarda biraz zorladığını belirtmek gerek.

Dirt Bike Unchained Dirt Bike Unchained Dirt Bike Unchained Dirt Bike Unchained Games Ücretsiz 2,2 GB

Dirt Bike Unchained: MX Racing Dirt Bike Unchained: MX Racing Dirt Bike Unchained: MX Racing Dirt Bike Unchained: MX Racing Red Bull Stilize Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim