Anlık Bildirim

6 çekirdekli Ryzen işlemcili Lenovo IdeaPad 5 satışa çıkıyor

Lenovo IdeaPad 5 dizüstü modeli 6 çekirdekli Ryzen 5 4500U APU’su ile uygun fiyata hem ofislerde hem de oyunlarda tatmin edici bir performans ortaya koyuyor.

6 çekirdekli Ryzen işlemcili Lenovo IdeaPad 5 satışa çıkıyor Tam Boyutta Gör

AMD’nin 7nm sürecindeki Zen 2 mimarisini kullanan Ryzen 4000 APU ailesi iddialı dizüstü modelleri kadar uygun fiyatlı dizüstü modellerinde de kendisine yer buluyor. Lenovo IdeaPad 5 modeli bunlardan birisi.

Lenovo IdeaPad 5 özellikleri ve fiyatı

Lenovo IdeaPad 5 dizüstü modeli uygun fiyat arayan kullanıcılara hitap ediyor. 15.6 inçlik IPS ekranında Full HD çözünürlük sunan model 300 nit parlaklık değerine ulaşabiliyor. Ekranın dokunmatik bir seçeneği de mevcut.

Modele Ryzen 5 4500U APU’su güç veriyor. 6 adet Zen 2 çekirdeği yanında 384 Shader işlemcisi barındıran Vega 6 grafik birimi mevcut. Bir ofis bilgisayarı olarak tasarlansa da tatmin edici ayarlarda oyun oynamak da mümkün.

16GB’ kadar DDR4 3200MHz RAM ve 1TB’a kadar PCIe SSD seçenekleri olan IdeaPad 5 modelinde 15 saate kadar kullanım ömrü sunuluyor. 15 dakika şarj ile 3 saat daha kullanım elde edebilmek mümkün. Parmak izi okuyucu, WiFi 6, Bluetooth 5.1, USB 3.1 Tip-C, USB 3.1 Tip-A, HDMI gibi özellikleri olan Lenovo IdeaPad 690$ başlangıç fiyatına sahip.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9333 kez okundu.
10 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, lenovo ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim