Anlık Bildirim

Realme 6 ve 6 Pro modellerinin piyasaya sürüleceği resmen onaylandı

Çin merkezli teknoloji şirketi Realme'nin Hindistan CEO'su Madhav Sheth, şirketin çok yakın bir zamanda yeni akıllı telefon modelleri Realme 6 ve 6 Pro'yu piyasaya süreceğini doğruladı.

Realme 6 ve 6 Pro modellerinin piyasaya sürüleceği resmen onaylandı

Akıllı telefon üreticisi Realme, 6 serisi cihazları 6 ve 6 Pro'yu tanıtmaya hazır olduğunu resmi ağızdan doğruladı. Şirketin Hindistan CEO'su Madhav Sheth, paylaştığı bir tweetle, iki cihazın yakın bir tarihte piyasaya sürüleceğini duyurdu.

Önümüzdeki günlerde tanıtılması bekleniyor

Sheth paylaştığı gönderide, ayrıca Bollywood yıldızı Salman Khan'la birlikte çekilmiş bir fotoğrafını da yayınladı. Fotoğrafın sol alt kısmındaki filigranda, bu karenin Realme 6 ile çekildiği açıkça belli oluyor. Orta segment cihazın 64MP ana olmak üzere dörtlü kamera kurulumu ile geleceği de böylece kesinleşmiş oldu diyebiliriz.


Realme 6 serisinin piyasaya sürüleceğini gösteren en son ipucu ise, şirketin resmi Twitter hesabından geldi. Yayınlanan görselde onaylanmış bir lansman tarihi veya cihazlarla ilgili teknik özellikler yer almıyor ancak kısa bir süre içinde tüm bu bilgilerin de açığa çıkması muhtemel. Dün ise Realme 6 serisinin 6i olarak adlandırılan modeliyle ilgili FCC kayıtları ortaya çıkmıştı. Cihazın 48MP ana kamera, 5.000 mAh pil, microUSB bağlantı noktası ve dörtlü kamera kurulumu ile gelmesi bekleniyor.

GÜNCELLEME: Realme 6 serisinin, 5 Mart tarihinde tanıtılacağı resmen açıklandı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim