Anlık Bildirim

Quantic Dream Çin yolcusu

Bir süredir Çinli NetEase firmasının Quantic Dream’i satın alacağı dedikoduları bu hafta gerçeğe dönüştü. Uzun dönem ortakları artık tek çatı altına giriyor.    

Quantic Dream Tam Boyutta Gör

Oyun dünyasında öne çıkan isimler genelde ABD kaynaklı gibi görünse de Çinli Tencent yaptığı arka plan yatırımları ile en büyük kazanç sağlayan firmalardan birisi haline gelmişti. Çinli markaların oyun dünyasındaki hamleleri devam ediyor.

Quantic Dream’den beklenen haber

Fahrenheit, Detroit: Become Human ve Beyond: Two Souls gibi ses getiren yapımların geliştiricisi Fransız Quantic Dream, uzun süredir iş birliği içerisinde olduğu Çinli dev NetEase tarafından satın alındı. NetEase hali hazırda küçük hissedar durumundaydı.

Star Wars: Eclipse yapımı üzerinde çalışan Quantic Dreams, zaten çok iyi tanıdıkları NetEase stüdyosu çatısı altına girmenin sonraki 25 yıl için çok önemli bir adım olduğunu belirtiyor. NetEase sonraki projeleri daha da ileri götürmeyi amaçlıyor.

Sony ve Microsoft’un son dönemde oyun dünyasında adeta bir satın alma yarışına girmesine Çin seyirci kalmayacak gibi görünüyor. Bungie firmasına 100 milyon dolar yatırım yapan NetEase ayrıca Behaviour Interactive stüdyosuna da yatırım yapmıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim