Anlık Bildirim

Yeni nesil grafiklerle yapılan Need for Speed ​​Underground 2 Remaster videosu görüntülendi

ODONATA CINEMA adlı bir YouTube kanalı, Need for Speed Underground 2'nin bugüne kadar görülmemiş yeni nesil grafiklerle düzenlenmiş muhteşem bir fragmanını yayınladı.

Need for Speed ??Underground 2 Remaster videosu görüntülendi Tam Boyutta Gör

Need for SpeedEA Games tarafından piyasaya sürülen ve yıllardır oyuncuları büyüleyen en popüler video oyun serilerinden biri olmayı başardı. Şimdiye kadar 24 oyun piyasaya sürüldü ve en sonuncusu da Need For Speed Hot Pursuit'in remaster(gelişmiş grafikleri var olan oyuna uyarlama) versiyonu olarak karşımıza çıktı. Neredeyse yirmi yıl sonra bile, NFS Underground ve Underground 2, şimdiye kadar piyasaya sürülen en iyi oyunlar arasında yer alıyor. Her iki oyun da; PS2, PC, Xbox ve Nintendo GameCube platformlarında piyasaya sürüldü.

EA Games'in başyapıtı 

İki oyun da eleştirmenler tarafından çok iyi karşılandı ve piyasada başarılı oldu. Underground'ın PS2 versiyonu, yalnızca Amerika Birleşik Devletleri'nde 2,5 milyonun üzerinde kopya satarken Metacritic'ten 100 üzerinden 85 puan aldı. Ocak 2000 ile Temmuz 2006 arasında GameCube, PS2 ve Xbox için yapılmış en çok satan 6. oyun oldu. Underground 2, tüm dünyada 11 milyondan fazla kopya satarak kritik ve ticari bir başarı elde etti. 

Şimdiye kadar EA Games tarafından remaster yapılan tek oyun Hot Pursuit oldu. Henüz EA Games'ten resmi bir bildirim gelmedi ancak Rus şirketi Odonata, YouTube kanalına Underground 2'nin remaster versiyonunun günümüz konsolları için geliştirilmiş olması durumunda nasıl görünebileceğine dair bir video yükledi. Fragmanın sonunda, arabaların ait oldukları şehirlere yol almaları ise gerçekten görülmeye değer.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
83890 kez okundu.
99 kişi, toplam 101 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nfs, ea games ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim