Anlık Bildirim

Qualcomm Snapdragon 875'in resmi tanıtım tarihi belli oldu

Lider çip üreticilerinden Qualcomm, yeni yonga seti Snapdragon 875'i ne zaman tanıtacağını resmi olarak açıkladı. Şirket, düzenleyeceği bu etkinlikte farklı ürünlerini de görücüye çıkaracak.

Qualcomm Snapdragon 875'in resmi tanıtım tarihi belli oldu Tam Boyutta Gör

Qualcomm resmi bir duyuru yaparak 17 Haziran tarihinde yeni ürünlerini tanıtacağını açıkladı. Şirketin düzenleyeceği ürün lansman konferansı, Çin'in başkenti Pekin'de yapılacak ve yerel saatle 10:00'de başlayacak.

5G teknolojileri de tanıtılacak

Basın toplantısında, Qualcomm Başkanı Cristiano Amon, Qualcomm Global Başkan Yardımcısı Hou Mingjuan ve diğer şirket yöneticileri, şirketten en son gelişmeleri paylaşacak ve yakında gelecekteki ürünlerle ilgili detaylar verecekler. Duyuruda telekomünikasyon endüstrisindeki 5G gelişimine dikkat çekilmiş ve buna paralel olarak konferansın büyük bir parçasının 5G teknolojisi olması bekleniyor. Bu da Snapdragon yonga setleri için daha iyi 5G entegrasyonu ve performansı gibi yeniliklerin duyurulacağı anlamına geliyor diyebiliriz.

Qualcomm Snapdragon 875'in resmi tanıtım tarihi belli oldu Tam Boyutta Gör

Tüm bunlara ek olarak yeni orta sınıf akıllı telefon yonga setleri ve amiral gemisi Snapdragon 875'in yanı sıra bazı Snapdragon dizüstü bilgisayar işlemcilerinin de tanıtılması bekleniyor. Zira Qualcomm dizüstü bilgisayar cephesinde oldukça sessiz kalmıştı ve bu etkinlikle birlikte büyük bir sıçrama yapabilir. Özellikle mobil cihazların gelişimine büyük katkı yapan şirketin yeni ürünleriyle ilgili tüm detayları ise 17 Haziran'da öğrenebileceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim