Anlık Bildirim

PUBG'nin yaratıcısı, Prologue adında yeni bir oyun duyurdu

PUBG'nin yaratıcısı, The Game Awards 2019 ödül töreninde yeni bir oyun üzerinde çalıştıklarını söyledi. Prologue adı verilen oyunun PUBG'den tamamen farklı olacağı belirtildi.

PUBG'nin yaratıcısı, Prologue adında yeni bir oyun duyurdu Tam Boyutta Gör

PUBG'nin yaratıcısı Brendan "PlayerUnknown" Greene, The Game Awards 2019 etkinliğinde yeni bir oyun üzerinde çalıştığını açıkladı. Prologue adı verilen yeni oyun için 30 saniyelik pek fazla detaya girilmeyen bir trailer yayınlandı.

Web sitesinde de oyun hakkında detay verilmezken, "Prologue yeni teknolojilerin ve oyunların keşfi. Bu oyunda amacımız oyunculara her oynadıklarında benzersiz ve unutulmaz deneyimler sunmak." ifadeleri yer alıyor. 

Bir basın bülteninde, video oyun tasarımcısı Brendan Greene, "Stüdyomuz, yeni teknolojiler ve oyun deneyimleri keşfetmek, denemek ve oluşturmak amacıyla kuruldu. Prologue ile gelişmeye yardımcı olacak yeni teknolojiler ve etkileşimler oluşturmak için ilk adımlarımızı atıyoruz. Fikirlerim gerçeğe dönüşüyor. ” dedi.

Yayınlanan video ve yapılan açıklamalar farklı bir oyun için tüm meraklı gözleri üzerine çekiyor. Biz de bu yeni oyunun detaylarını öğrenmek için sabırsızlıkla bekliyoruz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim