Anlık Bildirim

OPPO'nun 3 arka kameralı yeni bir telefonu geliyor

Çinli elektronik cihaz üreticisi OPPO'nun 'PDBM00' model numaralı üçlü arka kamera kurulumuna sahip yeni bir akıllı telefonu TENAA'da listelendi. Yeni akıllı telefon 6.5 inç ekrana sahip olacak.

OPPO'nun 3 arka kameralı yeni bir telefonu geliyor Tam Boyutta Gör

Model numarası PDBM00 olan yeni bir OPPO akıllı telefonu, TENAA'da ön özellikleriyle birlikte ortaya çıktı. TENAA listesinde ayrıca telefonun görüntüleri de bulunuyor. Liste, teknik özelliklerinin tamamının önümüzdeki günlerde görebileceğimizi gösteriyor.

PDBM00 20: 9 en boy oranına ve 1600 x 720 piksel çözünürlüğe sahip, 6.5 inç büyüklüğünde su damlası çentikli bir ekrana sahip olacak.Telefonda 2.3GHz octa-core işlemci 4GB ram ile eşleştirilecek. Önde 8MP'lik kamera, arka tarafta ise 12MP + 8MP + 2MP üçlü kamera kurulumu bulunacak. Yeni akıllı telefon 4230 mAh batarya ile gelecek.

Kırmızı, beyaz, yeşil ve siyah renk seçenekleriyle listelenen OPPO PDBM00, ön özelliklerine bakıldığında orta seviye telefon piyasası için hazırlanıyor diyebiliriz. Yeni telefon yüksek ihtimalle OPPO'nun A serisi telefonlarına eklenecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim