Anlık Bildirim

Peter Brandt’tan Litecoin ve Bitcoin’e ilişkin önemli açıklamalar

Walmart'ın Litecoin kabul edeceği dedikoduları piyasayı karıştırdı. Litecoin önce fırladı, sonra çakıldı. Ünlü analist Peter Brandt bu durumu yorumladı.

Peter Brandt’tan Litecoin ve Bitcoin’e ilişkin önemli açıklamalar Tam Boyutta Gör

13 Eylül Pazartesi günü, resmi Litecoin hesabı tarafından Twitter'da paylaşılan bir Walmart basın açıklaması sonrası kripto para topluluğu perakende devi Walmart’ın popüler altcoin Litecoin’le bir ortaklık kurduğu haberiyle çalkalanmaya başladı. Ancak çok geçmeden bu haberin gerçeği yansıtmadığı medyaya yansıdı. 

Söz konusu haberin medyaya yansımasının ardından çok sert bir yükseliş yaşayarak 180 dolardan 240 dolara kadar yükselen Litecoin, haberin sahte olduğunun anlaşılmasının ardından düşüşe geçerek 180 doların dahi altına geriledi

Basın açıklamasının bir aldatmacadan ibaret olduğunun kanıtlanmasının ardından ünlü analist Peter Brandt, Litecoin’de yaşanan keskin artışı ve düşüşü "patlamış mısır rallisi" olarak nitelendirdi ve LTC'yi tencerenin kapağına çarpan ve sonrasında düşen bir patlamış mısır tanesine benzetti. 

Pazartesi günü yaptığı açıklamada Peter Brandt, şu anda lider kripto para Bitcoin'in geniş bir tıkanıklık bölgesinde olduğunu ve topluluktaki yaygın düşüncenin aksine lider kripto para biriminin Şubat ayında başladığı yükseliş rallisinin sürdürmediğini belirtti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim