Anlık Bildirim

Oyunlardan sonra şimdi de Sony PSVR 2, PC platformuna geliyor

Sony'nin PlayStation VR2 başlığı sadece PlayStation 5 konsoluyla çalışmak üzere tasarlanmış olsa da firma tarafından yapılan açıklamada PSVR 2 için PC desteğinin geleceği duyuruldu.
Oyunlardan sonra şimdi de Sony PSVR 2, PC’ye geliyor Tam Boyutta Gör
Görünüşe göre Sony’nin PC açılımı sürmeye devam ediyor. Firmanın PlayStation VR2 başlığı yalnızca PS5 ile çalışmak üzere tasarlanmış olsa da yapılan açıklamaya göre Sony, başlığa PC desteğini eklemek için halihazırda testler gerçekleştiriyor. Sony, PSVR 2 için PS5 aracılığıyla sunulan oyunlara ek olarak oyunculara daha fazla oyun çeşitliliği sunmak için PC desteğini test ettiklerini söyledi.

Sony PSVR 2, PC desteği alıyor

Sony, PC desteği ile PSVR 2 kullanıcılarının daha fazla oyuna erişmesini istiyor. Firma desteği tam olarak ne zaman sağlanacağını açıklamadı ancak “desteği 2024 yılında kullanıma sunmayı umuyoruz” açıklamasında bulundu. İlerleyen dönemlerde daha fazla açıklamanın yapılacağı belirtildi.

Sony, PlayStation 5 için PSVR2 sanal gerçeklik başlığını Şubat 2023'te piyasaya sürdü ve o zamandan beri yeterince destek verilmediği yönünde eleştirilerle karşılaştı. Sony, geçtiğimiz aylarda PSVR 2 satışlarının iyi gittiğini ancak kategorinin genel olarak zorlu olduğunu söylemişti. Sony ayrıca başlığa gelecek yeni PS VR2 oyunlarını açıkladı:

Oyunlardan sonra şimdi de Sony PSVR 2, PC’ye geliyor Tam Boyutta Gör

  • The Wizards – Dark Times: Brotherhood: Bugün Çıkıyor
  • Arizona Sunshine 2 DLC: Bugün Çıkıyor
  • Little Cities: Bigger!: 12 Mart'ta Çıkıyor
  • Wanderer: The Fragments of Fate: 27 Haziran'da Çıkıyor
  • Zombie Army VR: 2024’te çıkacak
  • Soul Covenant: 2024’te çıkacak

Sony, Ocak ayındaki State of Play sırasında Metro Awakening ve Legendary Tales'in PS VR2'ye geleceğini duyurmuştu. Bu arada PSVR2 için PC desteği gelse bile hangi oyunların destekleneceği belirsiz. Zira Sony, “PC'de ek oyunlara erişim” ifadesini kullanıyor.

Kaynakça https://www.theverge.com/2024/2/22/24079928/sony-psvr2-pc-support-2024 https://blog.playstation.com/2024/02/22/coming-soon-to-ps-vr2-zombie-army-vr-little-cities-bigger-wanderer-the-fragments-of-fate-the-wizards-dark-times-brotherhood-and-more/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim