Anlık Bildirim

OnePlus Nord'da ekran sorunu ortaya çıktı

OnePlus'ın yeni uygun fiyatlı akıllı telefonunda can sıkıcı bir sorun baş gösterdi. Nord'u satın alan kullanıcılar AMOLED ekranın düşük parlaktıkta sorunlu çalıştığından şikayet ediyorlar.

OnePlus Nord'da ekran sorunu ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülen uygun fiyatlı OnePlus Nord'la ilgili bazı şikayetler var. Kullanıcılar akıllı telefondaki ekranın düşük parlaklıkta düzgün çalışmadığını söylüyor.

Nord sahipleri, parlaklık %25'in altında olduğunda AMOLED ekranın doğal olmayan yeşil- sarı tonlar ve şeritler göstermeye başladığından şikayet ediyorlar. Parlaklık seviyesi %60'ın üzerindeyken ise bu izler gözle görülmez hale geliyor.

OnePlus Nord'da ekran sorunu ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Çinli şirket OnePlus Nord'daki ekran arızası hakkında şu resmi açıklamayı yaptı:

"OnePlus Nord yüksek kaliteli 90 Hz AMOLED ekrana sahiptir. Belirli düşük parlaklık koşullarında, AMOLED ekranın özelliklerinden dolayı hafif bir renk bozulması oluşabilir - bu, tüm OLED ekranların karakteristiğidir ve renk değişikliğinin derecesi ekranın diğer özelliklerine bağlı olarak değişir.

Bu bir kalite sorunu değildir ve günlük kullanımı veya ekranın dayanıklılığını etkilemez. OnePlus en yeni ekran teknolojilerini araştırmaya devam edecek ve mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunmaya çalışacaktır."

Yazılım güncellemesi geliyor

OnePlus ayrıca yeni akıllı telefonundaki ekran sorununa yönelik bir güncelleme üzerinde çalıştıklarını da açıkladı. Ancak şirket, ekran deneyimini iyileştirecek güncellemenin yayınlanma tarihi hakkında bilgi vermedi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim