Anlık Bildirim

Om Nom bu kez sonsuz koşu oyununda

Cut The Rope serisinin sevilen canavarı Om Nom artık kendi oyun serisini oluşturmuş durumda. Om Nom karakteri şimdi yeni bir sonsuz koşu oyunu ile karşımıza geliyor.

Om Nom bu kez sonsuz koşu oyununda Tam Boyutta Gör

Mobil dünyanın en beğenilen yapımları arasında yer alan Cut The Rope serisi karakteri Om Nom’u da ünlü yapmıştı. Om Nom artık kendi oyun serisi ile yoluna devam ediyor. Nesne bulmaca ve kare birleştirme oyunlarından sonra Om Nom şimdi de sonsuz koşu oyununda.

Om Nom: Run neler sunuyor?

Om Nom: Run adındaki oyun sevimli karakterimizin birbirinden renkli mekanlarda koşmasını konu ediniyor. Türün diğer örnekleri gibi karakteri engellerden kaçındırmalı ve yoldaki altınlar ile güçlendirmeleri toplamalısınız.

Om Nom: Run oyunu farklı olarak sürekli bir koşu içerisinde değil. Size verilen görevleri tamamladığınız zaman koşu sona eriyor ve sonraki göreve geçiyorsunuz. Görevleri geçtikçe Om Nom’un yeteneklerini geliştiriyor ve zorlaşan şartları karşılamaya çalışıyorsunuz.

Subway Surfers tarzında canlı ve rengarenk mekanların olduğu oyunda Om Nelle gibi diğer karakterlerin kilidini de topladığınız altınlarla açabiliyorsunuz.

Om Nom: Run Om Nom: Run Om Nom: Run Om Nom: Run ZeptoLab Çevrimdışı Ücretsiz

Om Nom: Run Om Nom: Run Om Nom: Run Om Nom: Run Games Ücretsiz 251,1 MB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim