Anlık Bildirim

Nvidia, RTX Voice ile görüşmelerinizdeki gürültüyü yapay zekayla engelleyecek

Yapay zekanın kullanım alanı artıyor. GPU üreticisinin yeni geliştirdiği yazılım kullanıcılara daha iyi bir görüşme deneyimi sunacak.

Nvidia, RTX Voice ile görüşmelerinizdeki gürültüyü yapay zekayla engelleyecek Tam Boyutta Gör

GPU devi RTX serisi kartlar için yayınladığı yeni yazılımıyla kullanıcıların hayat kalitesini yükseltmeyi hedefliyor. Özellikle de internet üzerinden gerçekleştirilen sesli görüşmelerin arttığı şu günlerde yeni özellik çok sevilecek.

Geniş uygulama listesine sahip

RTX Voice ile RTX serisi kartlara sahip kullanıcıların Cisco Webex, Zoom, Skype, Twitch, XSplit, OBS, Discord, ve Slack üzerinden gerçekleştirecekleri sesli görüşmeler ya da canlı yayınlarındaki gürültü azalacak. Sizden iletilen sesin yanı sıra size ulaşan sesteki rahatsız eden kısımların da ortadan kaldırılacağının altını çizelim.

GPU’daki Tensor çekirdekleri üzerinden yürütülecek yapay zeka sayesinde gürültünün elimine edilmesi için sadece RTX kart sahibinin şu anda eklenti formunda yayınlanan beta yazılımı kurması yeterli olacakKarşı tarafın ekstra bir yazılım kurmasına gerek duyulmayacak.

Nvidia, RTX Voice ile görüşmelerinizdeki gürültüyü yapay zekayla engelleyecek

Windows 10 işletim sistemi üzerinde 410 sürüm numaralı sürücüye ihtiyaç duyulan özellik için şuradan indireceğiniz beta yazılımı kurmanızın ardından kullandığınız mikrofon ve ses çıkış aygıtını seçip etkinleştirmeniz gerekiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim