Anlık Bildirim

Nvidia, AMD’nin Smart Acces Memory teknolojisine rakip geliştiriyor

AMD’nin RX 6000 tanıtımı kartların etkileyici performanslarının yanı sıra beraberinde getirdikleriyle de etkileyici bir tanıtımdı. Görünüşe göre AMD’nin teknolojisine rakip yolda.

Nvidia, AMD’nin Smart Acces Memory teknolojisine rakip geliştiriyor Tam Boyutta Gör

Kırmızı ekip RDNA2 mimarili kartlarıyla beklenenin üzerinde performans artışı sunarken aynı nodda etkileyici verimlilik artışı sunacak.

Nvidia AMD'ye rakip teknoloji hazırlığında

Bununla birlikte RX 6000 serisi önemli teknolojileri de beraberinde getirdi. CPU’nun GPU’nun VRAM’ine erişmesini sağlayan Smart Access Memory de bunlardan birisiydi. Teknoloji sayesinde sunumlara göre %11’e varan performans artışı elde edilebiliyor. AMD'nin tekniğini daha önce burada ele almıştık.

Nvidia, AMD’nin Smart Acces Memory teknolojisine rakip geliştiriyor Tam Boyutta Gör

Gamers Nexus’a göre Nvidia AMD’nin Smart Acces Memory teknolojisine rakip geliştiriyor. AMD’nin Ryzen-Radeon platformu gereksiniminin aksine hem Intel hem de AMD işlemcilerle uyumlu olacak alternatif hakkında henüz detaylı bilgi paylaşılmasa da Nvidia’nın RX 6000 modellerinin satışa sunulmasından önce teknolojisini hazır hale getirmesi ve Ampere kartlarını yazılım güncellemesiyle uyumlu hale getirmesi bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim