Anlık Bildirim

Nintendo Switch 2 ufukta göründü! Yakında tanıtılabilir

Bir süredir sızıntılar ile gündemde olan Nintendo Switch 2, çok yakında tanıtılabilir. Konsol geliştirme kitlerinin oyun stüdyolarına gönderildiği söyleniyor. İşte detaylar
Nintendo Switch 2 ufukta göründü! Yakında tanıtılabilir Tam Boyutta Gör
Nintendo Switch ile konsol pazarında önemli bir başarıya imza atan Nintendo, modelin halefi üzerinde hazırlıklara başladı. Bu bağlamda yeni konsolun 2023'te veya 2024'ün başlarında vitrine çıkacağından sizlere bahsetmiştik. Ancak bu tarih, çok daha erken olabilir. Yeni raporlar, Nintendo Switch 2 için hazırlıkların tamamlandığını gösteriyor.

Nintendo Switch 2 için geri sayım başladı

Daha önceki raporlarda Nintendo'nun Switch Pro modelini iptal ettiği ve bunun yerine yeni bir konsola odaklandığı söyleniyordu. Dolayısıyla tüm gözler Nintendo'ya çevrildi diyebiliriz. Son olarak yeni bir paylaşımda güvenilir sızıntı kaynağı Nash Weedle, Nintendo Switch 2 geliştirme kitlerinin çeşitli oyun stüdyolarına gönderildiğini bildirdi.

Switch 2 için herhangi bir çıkış tarihi paylaşılmamış olsa da, bu gelişme konsolun daha erken bir tarihte vitrine çıkabileceğini bizlere gösteriyor. Peki Switch 2'den neler bekliyoruz? 

Bildiğiniz üzere Nintendo Switch, 20 nm Nvidia Tegra X1 ve 16 nm Tegra X1+ platformu ile karşımıza çıktı. Sektöre yakın kaynaklar ise, sıradaki Nintendo konsolunun Samsung'un 5nm 5LPP (5nm Low Power Plus) üretim teknolojisini kullanan bir NVIDIA Tegra yongası tarafından destekleneceğini söylüyor.

Ayrıca halihazırda devam eden Microsoft FTC soruşturması, konsolun Playstation 4 ve Xbox One gibi 8. jenerasyon konsollarına benzer bir performans göstereceğini doğruladı. Bu bilgiler, Switch 2'nin önemli performans kazanımları sergileyeceğini gösteriyor. Niketim yeni nesil Call of Duty oyunlarının el konsoluna geleceğini düşünürsek, bunun şaşırtıcı olmadığını söyleyebiliriz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim