Anlık Bildirim

Microsoft Flight Simulator 2024 duyuruldu: Havacılıkta denemediğiniz meslek kalmayacak

Microsoft Flight Simulator serisinin bir sonraki oyunu resmen duyuruldu. Microsoft Flight Simulator 2024 oyunculara havacılık alanındaki neredeyse tüm meslekleri deneyimleme imkanı verecek.
Microsoft Flight Simulator 2024 duyuruldu: Artık daha da gerçekçi Tam Boyutta Gör
Xbox Games Showcase 2023 etkinliğinde beklenmedik bir duyuru gerçekleşti. Microsoft Flight Simulator 2024 tanıtıldı. Daha da gerçekçi hale gelen uçuş simülatörü 2024 yılında PC ve Xbox Series X|S için piyasaya sürülecek. Oyunun ilk fragmanı da yayınlandı.

Fransız oyun stüdyosu Asobo tarafından geliştirilen Microsoft Flight Simulator 2024'ün önceki bölümünden temel farkı kariyer sistemi olacak. Bu bağlamda oyuncular havacılık alanındaki çeşitli meslekleri deneyimleme sansına sahip olacaklar.

Microsoft Flight Simulator 2024'te kullanıcılar sadece uçak uçurmakla kalmayıp, aynı zamanda havadan orman yangınlarıyla mücadele edebilecek veya arama kurtarma görevleri gibi çeşitli aktivitelerde bulunabilecekler. Elbette ki hepsi bununla sınırlı olmayacak.

Microsoft Flight Simulator 2024 duyuruldu: Artık daha da gerçekçi Tam Boyutta Gör

Havacılıktaki tüm meslekleri içerecek

Oyuncular kargo helikopterleri ve endüstriyel kargo uçaklarını kullanabilecek. Ayrıca hava ambulansı sürme, VIP uçuşları gerçekleştirme, hava yarışlarına katılma, sıcak hava balonu ile yolculuk yapma, tarla ilaçlama ve bilimsel araştırma gibi senaryolar da oyuncuları bekliyor olacak.

Microsoft Flight Simulator 2024 duyuruldu: Artık daha da gerçekçi Tam Boyutta Gör
Microsoft Flight Simulator 2024 bağımsız bir ürün olacak. Yani mevcut oyun için bir genişleme paketi olarak sunulmayacak. Geliştirme ekibi bu yepyeni simülatörün bulut bilişim, makine öğrenimi, grafik ve oyun alanlarındaki en son teknolojiler kullanılarak tasarlandığını iddia ediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8280 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Oyun, uçuş simülasyonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim