Anlık Bildirim

Nintendo ve Zynga, 4K Switch modelini net bir şekilde yalanladı

Nintendo'nun Oled Switch modeli duyurulmadan önce söylentileri çıkan ve oyuncuların beklediği 4K Switch modeli, Nintendo tarafından net bir şekilde yalanlandı.

Nintendo, 4K Switch modelini yalanladı Tam Boyutta Gör

Nintendo Switch şüphesiz şu anda oyuncular tarafından bir hayli sevilen ve büyük kitlelere ulaşan bir konsol. Ancak oyun sektörü yeni nesle geçmişken Switch, teknoloji anlamında diğerlerinin biraz altında kalıyor diyebiliriz. Bu yüzden de oyuncular bir süredir 4K Switch modeli bekliyordu. Ancak geçtiğimiz gün kötü haber geldi.

Nintendo Söylentileri Yalanladı

Geçtiğimiz günlerde bir kez daha 4K Switch için ciddi bir söylenti çıktı. Söylentinin çıkmasının ardından da önce Nintendo ardından da Switch için Star Wars: Hunters'ı geliştiren Zynga, 4K Switch söylentilerini net bir şekilde yalanladı. 

Her ne kadar net bir şekilde yalanlansa da aslında bu açıklama 3 gün sonra çıkacak olan Oled modelin satışlarını etkilememesi için de yapılmış olabilir. Oyuncular daha gelişmiş bir model beklerken yalnızca ekranın değiştirildiği bir Switch modelinin çıkması oyunculardan ciddi tepki topladı. 

Yeni modelde 7 inçlik bir Oled ekran, geniş ve ayarlanabilir bir stand, kablolu LAN bağlantı noktası, gelişmis ses ve 64 GB'lık dahili hafıza bizleri bekliyor olacak. OLED Model, 8 Ekim'de çıkışını yapacak. Konsolun fiyatı ise 349.99 dolar. Oled model için paylaşıla ngörselleri aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim