Anlık Bildirim

Netflix'in ilk Türk filmi Yarına Tek Bilet'in fragmanı yayınlandı

Netflix'in ilk Türk yapımı orijinal filmi Yarına Tek Bilet'in fragmanı paylaşıldı. Yarına Tek Bilet filmi 19 Haziran'da yayınlanacak.

Netflix'in ilk Türk filmi Yarına Tek Bilet'in fragmanı yayınlandı Tam Boyutta Gör

Netflix'in ilk Türk yapımı orijinal filmi Yarına Tek Bilet filminin fragmanı yayınlandı. Yarına Tek Bilet filmi, 19 Haziran’da gösterime girecek. 

Yarına Tek Bilet, romantik türde bir film. Dilan Deniz Çiçek ve Metin Akdülger oynuyor. Aynı kompartımanda 14 saat yolculuk yapacak iki gencin birbirini tanıma öyküsünü anlatıyor. Bu esnada karakterler geçmişiyle savaşırken, hayatlarında yeni bir yolculuk için karar vermeye çalışacak. Filmin neredeyse tamamı trende geçiyor. Türkiye’de son yıllarda Ankara-Kars rotasıyla birlikte turistik tren yolculuğuna ilgi arttı ancak bu filmdeki yolculuk Ankara-İzmir arasında gerçekleşiyor.

Netflix daha önce Türk yapımı orijinal içerik olarak Hakan Muhafız, Atiye ve Aşk 101 dizilerini Türk-Amerikan ortak yapımı olarak Rise of Empires belgeselini yayınlamıştı. Gelecek aylarda Netflix Türkiye yapımı orijinal içerik olarak 4 yeni dizi ve 1 yeni yarışmanın yayınlanacağı duyuruldu. Netflix, koronavirüs nedeniyle Türkiye’de gelir kaybına uğrayan sinema, TV ve belgesel çekimlerinin kamera arkası çalışanlarına 4 milyon TL’lik yardımda bulundu. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6811 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, netflix türkiye ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim