Anlık Bildirim

Netflix'in Aşk 101 dizisinin çekimlerinde iki oyuncuya koronavirüs bulaştı

Aşk 101'in 2. sezon çekimlerinde dizinin başrol oyuncuları Kubilay Aka ve Alina Boz koronavirüse yakalandı. Çekimler durduruldu. Tüm oyunculara Covid-19 testi yapılacak.

Netflix'in Aşk 101 dizisinin çekimlerinde iki oyuncuya koronavirüs bulaştı Tam Boyutta Gör

Netflix’in Türk dizisi Aşk 101’in 2. sezon çekimlerine koronavirüs bulaştı. Dizinin başrol oyuncuları Kubilay Aka ve Alina Boz’un koronavirüs testinin pozitif çıktığı iddia edildi. Kubilay Aka, Twitter’dan yaptığı paylaşımla haberi doğruladı.

İki oyuncunun Covid-19 testinin pozitif çıkması nedeniyle çekimler durduruldu. Dizinin ikinci sezonu Aşk 102 adıyla yayınlanacaktı. Koronavirüs nedeniyle çekim ekibi ve oyuncular bir müddet karantinaya girmek zorunda. Bu durum yeni sezonun çıkış tarihini geciktirecek.

Kubilay Aka, yaptığı paylaşımda, “Sıkıntı yok. Bu covid kime bulaştığını bilmiyor.” dedi. Bazı haberlerde İpek Filiz Yazıcı’nın da Covid-19’a yakalandığı ifade ediliyor ancak henüz bunu doğrular bir açıklama yapılmadı.

Kaynakça https://www.sabah.com.tr/magazin/2020/09/07/son-dakika-haberi-ask-102-dizisi-oyunculari-koronaviruse-yakalandi-ask-102-dizisinde-basrolleri-paylasan-alina-boz-ve-kubilay-akanin-koronavirus-testi-pozitif-cikti-cekimler-iptal-edildi https://www.sozcu.com.tr/hayatim/magazin-haberleri/alina-boz-ve-kubilay-aka-corona-virusune-yakalandi/ https://www.tv100.com/son-dakika-haberi-netflixin-ask-102-dizisinin-basrol-oyunculari-alina-boz-ve-kubilay-aka-korona-viruse-yakalandi-kubilay-aka-kimdir-alina-boz-kimdir-haber-512613 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4012 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
aşk 102, aşk 101 ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim