Anlık Bildirim

Netflix'in film departmanının başına geçecek yeni isim belli oldu

Scott Stuber'ın ayrılığı sonrası film departmanının başına geçecek bir yapımcı aramaya başlayan Netflix, itinalı bir arayışın ardından film departmanını emanet edeceği ismi belirledi.
Netflix, film departmanının başına geçecek ismi belirledi Tam Boyutta Gör
Yıllardır Netflix'in film departmanının başında bulunan Scott Stuber, bu yılın başında şirketten ayrıldı. Stuber'ın ayrılığı ile birlikte Netflix'te bir dönem kapanırken, bu görevi devralacak yeni isim için de arayış başladı. O günden beri kimin devralacağı merak konusu olan bu kritik görevin yeni sahibi belli oldu. Netflix, film departmanının başına geçmesi için başarılı yapımcı Dan Lin ile anlaştı.

Dan Lin, 1 Nisan'dan itibaren film departmanının başına geçecek ve Netflix'in içerikten sorumlu yöneticisi Bela Bajaria'nın yönetimi altında şirkette son derece önemli bir rol üstlenecek.

Netflix'ten Önce Warner Bros. da Dan Lin'e Teklif Götürmüştü

Daha önce Sherlock Holmes, The LEGO Movie, IT gibi başarı yakalamış filmlerin yapımcılığını üstlenen Dan Lin, başarılı bir yapımcı olmasının yanı sıra bir film şirketi yöneticisi de olduğu için bu iş için en uygun isimlerden biri olarak görülüyor. Hatırlarsanız Warner Bros. Discovery de James Gunn ve Peter Safran ile anlaşmadan önce DC Films'in başına geçmesi için Dan Lin'e teklif götürmüştü. O dönemde Warner Bros.'un teklifini geri çeviren Lin, Netflix'ten gelen teklifi ise karşılıksız bırakmadı.

Dan Lin yönetimindeki film departmanınn önümüzdeki dönemde nasıl bir yol haritası çizeceği merak konusu. Ancak Stuber'ın ayrılığı sonrası gelen haberler, şirketin bundan sonra hem daha az filme imza atacağını, hem de büyük bütçeli filmlerinin sayısını azaltacağını gösteriyor. Bu da Dan Lin'in daha sınırlı kaynaklarla yetinmek zorunda kalabileceğini düşündürüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim