Anlık Bildirim

MSI, yeni kavisli 27 inç 2K 180Hz oyun monitörünü duyurdu

Oyuncu ekipmanları ve donanımlarıyla tanınan MSI, kısa bir süre önce oyunculara yönelik MAG 27CQ6F monitörünü duyurdu. MSI MAG 27CQ6F, 27 inç ekran boyutunda 2K 180Hz sunuyor.
MSI, yeni kavisli 27 inç 2K 180Hz oyun monitörünü duyurdu Tam Boyutta Gör
MSI kısa bir süre önce resmi web sitesinde güncellemeye giderek yeni oyuncu monitörünü duyurdu. MSI MAG 27CQ6F olarak duyurulan yeni monitör web sitesinde listelenmiş olsa da şimdilik çıkış tarihi ve fiyatı konusunda bir bilgi bulunmuyor. Bununla birlikte MSI MAG 27CQ6F, oyuncuların modern bir monitörden isteyebileceği neredeyse her şeye sahip.

MSI MAG 27CQ6F özellikleri

MSI MAG 27CQ6F, Rapid VA panele sahip 27 inçlik bir oyun monitörü konumunda. Kullanılan VA panel 0,5 ms GtG tepki süresine sahipken bu hızlı tepki oranı, 48-180 Hz değişken yenileme hızıyla birleştiğinde yüksek tempolu oyunlarda rekabet avantajı sunuyor. Panel ek olarak 300nit parlaklığa sahip. MAG 27CQ6F, oyun deneyimini daha da akıcı hale getirmek için Adaptive Sync özelliğine de sahip. Nvidia G-Sync ve AMD FreeSync'e benzeyen bu ekran teknolojisi, takılmaları ve yırtılmaları ortadan kaldırmak için yenileme hızını GPU ile eşzamanlı olarak senkronize ediyor.

MSI, yeni kavisli 27 inç 2K 180Hz oyun monitörünü duyurdu Tam Boyutta Gör
Çözünürlüğe gelince, MAG 27CQ6F'nin VA paneli 2560 x 1440 piksele kadar destek sunuyor. Ayrıca MSI, titreşim oranını düşürerek rahat bir görüntüleme deneyimi sunmayı amaçlayan Anti-Flicker teknolojisini de monitöre entegre etmiş. Ek olarak gözleri yormaması açısından ürün, düşük mavi ışık çıkışı için TÜV Rheinland sertifikası ile birlikte geliyor.

Buna ek olarak MSI MAG 27CQ6F, %105 sRGB renk gamına sahip. Monitör ayrıca hedef yardımı için Smart Crosshair, Optix Scope ve karanlık alanlarda daha iyi görseller için AI Vision gibi bazı oyun odaklı spesifik özelliklere de sahip. MSI MAG 27CQ6F’nin öne çıkan diğer özellikleri arasında bir adet DisplayPort 1.4 ve iki adet HDMI 2.0b bağlantı noktası, 1500R kavis ve konsol oyuncuları için özel bir konsol modu yer alıyor

Kaynakça https://www.gizmochina.com/2024/03/19/msi-mag-27cq6f-curved-gaming-monitor-launch-specs-price/ https://www.msi.com/Monitor/MAG-27CQ6F/Overview Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim