Anlık Bildirim

Motorola Rarz 3, Galaxy Z Flip 4’ten bir hafta önce tanıtılacak

Katlanabilir akıllı telefon pazarının lideri olan Samsung’tan pay çalmak isteyen Motorola, yeni Razr telefonunu Galaxy Z Flip 4’ten önce duyuracak. Razr 3, 2 Ağustos’ta tanıtılacak.

Motorola Razr Tam Boyutta Gör

Motorola, Razr markasını yeniden canlandırarak katlanabilir akıllı telefon pazarına erkenden girse de umduğu başarıyı bulamadı. Özellikle Galaxy Z Flip serisi karşısında yüksek satışlara ulaşamayan Razr serisi, yakında yeni üyesine kavuşacak. Galaxy Z Flip 4 ile rekabet edecek Motorola Razr 3, 2 Ağustos’ta tanıtılacak.

Motorola Razr3, Galaxy Z Flip 4 ile yarışacak

Geçtiğimiz günlerde Samsung, Galaxy Z Flip 4’ün 10 Ağustos’ta tanıtılacağını doğrulamıştı. Bunun üzerine Motorola, yeni Razr cihazını 2 Ağustos’ta tanıtmaya karar verdi. Başlangıçta Çin’e özel olacak Razr 3’ün Snapdragon 8+ Gen 1, 6,7 inç AMOLED ekran, 3 inç ikincil ekran ve diğer amiral gemi özellikleri ile gelecek. Ayrıca Motorola’nın Razr 3 ile ciddi bir fiyat indirimi yapması da bekleniyor.

Motorola Razr 3, her ne kadar Galaxy Z Flip 4 karşısında başarılı bir rakip olacak olsa da Samsung’un küresel anlamdaki pazarlama başarısı, firmayı Motorola’nın önüne çekecektir.

Motorola Razr3 çok yakında tanıtılacak Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim