Anlık Bildirim

Moto G Power 5G 2024'ün yeni görselleri ortaya çıktı: İşte beklenen özellikler

Motorola'nın çok yakında piyasaya sürmesi beklenen yeni cihazı Moto G Power 5G 2024'ün yeni görselleri ve bazı teknik özellikleri ortaya çıktı. İşte detaylar:  
Moto G Power 5G 2024'ün yeni görselleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Motorola şimdilerde Moto G Power 2023'ün halefi Moto G Power 5G 2024 üzerinde çalışıyor. Geçtiğimiz aylarda CAD tabanlı görselleri ortaya çıkan cihazın yeni görselleri ve beklenen temel özellikleri ise yakın bir zamanda sızdırıldı.

İşte Moto G Power 5G 2024'ün beklenen özellikleri: 

MSPowerUser tarafından paylaşılan görsellere göre Moto G Power 2024, selfie sensörü için merkezde konumlandırılmış bir delikli kesime, düz kenarlara ve ekranın altında oldukça büyük bir çeneye sahip olacak. Telefonun arka panelinde ise çift kamera sensörleri ve LED flaşı barındıran kare modülü bulunacak.

Moto G Power 5G 2024'ün yeni görselleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
30W hızlı şarjı destekleyecek Moto G Power 2024, altında USB Type-C bağlantı noktası bulundurmakta. 3,5 mm ses girişinin de bulunduğu cihazın sağ tarafında ise ses seviyesi düğmesi ve güç düğmesi bulunacak. Son olarak Orchid Tint ve Outer Space olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile piyasaya sürülmesi beklenen cihazın yakında piyasaya sürülmesi bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim