Anlık Bildirim

Monster Notebook, Londra'da ilk mağazasını açmaya hazırlanıyor!

Daha öncesinde Almanya'nın Berlin şehrinde hizmete başlayan Monster Notebook şimdi de İngiltere'nin Londra şehrine mağaza açacağını açıkladı.

Monster Notebook Londra'ya mağaza açıyor Tam Boyutta Gör

Türkiye'nin önemli markalarından birisi olan Monster Notebook, yurt dışına açılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Berlin'de açılan oyun deneyim mağazasının ardından Monster, şimdi de Londra'ya gidiyor.

Etkinlik esnasında yapılan açıklamaya göre Monster, dünyanın altıncı büyük oyun pazarına sahip Birleşik Krallık’a yeni mağaza açacak. 2021’in ikinci yarısında yalnızca online’da başlatılacak operasyonlar 2022 itibarıyla Londra’da fiziksel mağaza ile devam edecek.

Bir Mağaza da İstanbul Avrupa Yakası'na

İstanbul'daki müşterilerin yüzde 60'ının Avrupa Yakası'nda olduğunu açıklayan Monster, bu yüksek yüzdeye sessiz kalamadığını ve bir mağaza da Avrupa Yakası'na açacağını açıkladı. Monster Notebook, bu mağazanın da Kadıköy mağazası gibi deneyim alanı ve teknik servis alanı barındıracağını açıkladı. Henüz tam adresi verilmeyen mağaza önümüzdeki aylarda kapılarını açacak.

İstanbul Kartal’da Dev Bir Showroom ve Operasyon Merkezi

Monster #WASD’ta yeni yatırımlarını da kullanıcılarıyla paylaşan Monster Notebook, Kartal'da toplam 6.000 m2'lik dev bir showroom ve operasyon merkezi açacağını duyurdu. Üretim, lojistik, teknik servis ve müşteri deneyim alanı olarak hizmet sunacak bu yeni yatırımın 2021 içinde tamamlanması bekleniyor. Günde 1.000 adet notebook üretebilecek kapasiteye sahip bu yeni merkez ile Türkiye ve Avrupa operasyonlarını güçlendirmeyi hedefleyen şirket, bu merkezin aynı zamanda oyun ve espor dünyası için bir buluşma noktası olmasını amaçlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9794 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
monster notebook, Taşınabilir Bilgisayarlar ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim