Anlık Bildirim

Windows 10'lu Monster Notebook satın alanlara PC için 6 aylık Xbox Game Pass hediye!

Monster Notebook #WASD etkinliği esnasında Monster Notebook'tan yeni bir kampanya paylaşıldı. Windows 10'lu Monster Notebook satın alanlara PC için 6 aylık Xbox Game Pass hediye edilecek.

Monster Notebook satın alanlara Xbox Game Pass hediye Tam Boyutta Gör

Monster Notebook'un 30 Haziran 20:00'de başlayan Monster Notebook #WASD etkinliği esnasında Monster Notebook, oyuncular için yeni bir kampanyayı duyurdu.

Monster Notebook Alana 6 Aylık Xbox Game Pass Hediye

Etkinlik esnasında Monster Notebook CGO’su Cem Çerçioğlu, bu aydan itibaren Monster Notebook satın alanlara altı aylık PC için Xbox Game Pass aboneliği hediye edileceğini açıkladı. Bu da demek oluyor ki Monster Notebook satın alanlar 6 ay boyunca oyun sıkıntısı çekmeyecek.

Xbox Game Pass, Microsoft'un aylık belirli bir ücret karşılığında büyük bir kütüphaneyi erişime açtığı bir abonelik servisi. Xbox'ın birinci parti stüdyolarından çıkan tüm oyunlar ki buna Bethesda'nın tüm oyunları da dahil, ilk günden Xbox Game Pass'e geliyor. Örneğin, The Elder Scrolls 6, Age of Empires 4, Forza Horizon 5 ilk günden Game Pass'te olacak. Şu anda da onlarda popüler yüksek bütçeli oyun sistemde bulunuyor. Monster Notebook'un sayfasını buradan inceleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim