Anlık Bildirim

Monster Hunter Rise, 2022'de devasa bir genişleme paketine sahip olacak

Monster Hunter Rise, 2022'nin ilk çeyreğinde PC platformu için piyasaya sürülecek. Lansmandan sonra Capcom, gelecek yıl piyasaya sürülecek olan ilk devasa genişleme paketi Sunbreak'e odaklanacak.

Dün geceki Nintendo Direct canlı yayını, bu yılın Mart ayında Nintendo Switch'e özel olarak piyasaya sürülen ve ardından devasa bir genişleme paketine sahip olacak olan Monster Hunter Rise: Sunbreak ile açıldı.

Fragman, 30 Eylül'de Tokyo Game Show'da daha fazla ayrıntıyla gelecek olan fragmanın kısa bir özeti olarak karşımıza çıkıyor. 2022'nin Yaz ayında piyasaya sürülmesi planan genişleme paketinin gelecek yıl PC'ye de gelip gelmeyeceği konusunda henüz net bir bilgi şu an için yok. Sunbreak ilk olarak Switch'e ve aylar sonra PC platformuna kademeli olarak piyasaya sürülecek gibi görünüyor.

Bu arada Capcom, Monster Hunter Rise'a ücretsiz güncellemeler ve çapraz etkinliklerle devam edecek. Mega Man öğelerini oyuna getiren güncelleme ise kullanıcılara bugün sunuldu. Capcom ayrıca geçen ay Okami'den ilham alan içeriğin oyuna eklendiğini gösteren bir çapraz etkinlik düzenledi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim