Anlık Bildirim

MIUI 13 arayüzünün logosu ortaya çıktı

Xiaomi'nin MIUI 13 arayüzünü bu ayın sonlarında düzenleyeceği etkinlikte duyurması bekleniyor. Lansmana çok az bir süre kala mobil arayüzün yeni sürümünün resmi logosu ortaya çıktı.

MIUI 13 arayüzünün logosu ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Merakla beklenen MIUI 13'ün 28 Aralık tarihinde düzenlenecek Xiaomi etkinliğinde duyurulacağı söyleniyordu. Mobil arayüzün yeni sürümünün resmi logosunun ortaya çıkmasıyla birlikte bu bilgiler bir nebze de olsa doğrulanmış oldu.

MIUI 13 logosu Xiaomi Hizmetler ve Geri Bildirim uygulamasının 13.0.3.0 numaralı sürümünde kendini gösterdi. Görünüşe bakılırsa Çinli şirket yakında MIUI 13 arayüzüyle alakalı tanıtım görselleri yayınlamaya başlayacak.

MIUI 13 arayüzünün logosu ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Android 11 ve 12 tabanlı versiyonları olacak

Daha önceki raporlara göre MIUI 13, Android 11 ve Android 12 tabanlı iki versiyon olarak yayınlanacak. Hali hazırda Çin'de test edilen Android 12 sürümü ilk olarak Xiaomi 12 akıllı telefonlarda yer alacak.

Android 11 tabanlı sürümün ise bir yıldan daha uzun bir süre önce piyasaya sürülen modeller için tasarlandığını belirtelim. MIUI 13 bu cihazların birçoğu için son arayüz güncellemesi olacak ve artık Android 12'yi almayacaklar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim