Anlık Bildirim

Xiaomi uluslararası pazar için yeni bir akıllı saat hazırlıyor

Xiaomi'nin Avrupa ve Asya pazarlarına yönelik yeni bir akıllı saat piyasaya süreceği bildirliyor. Xiaomi Watch S1 adı altında sunulacak model 2022'nin ilk çeyreğinde satışa çıkacak.

Xiaomi uluslararası pazar için yeni bir akıllı saat hazırlıyor Tam Boyutta Gör

Xiaomi, uluslararası pazara yönelik yeni bir akıllı saat çıkarmaya hazırlanıyor. Hintli duyumcu Mukul Sharma ve 91mobiles internet sitesi, Xiaomi Watch S1 adı altında pazara giriş yapması beklenen cihazla ilgili ilk detayları paylaştı.

Akıllı saat Çinli markanın tüketicilere sunduğu Mi Watch Color, Mi Watch Revolve, Mi Watch Revolve Active gibi diğer modellerin arasına katılacak. 2022'nin ilk çeyreğinde satışa çıkması beklenen Xiaomi Watch S1'in fiyat etiketinin de oldukça uygun olacağı söyleniyor.

Xiaomi uluslararası pazar için yeni bir akıllı saat hazırlıyor Tam Boyutta Gör

Avrupa ve Asya pazarına sunulacak

Gelen bilgilere göre yeni model Avrupa pazarının yanı sıra Endonezya, Malezya ve Singapur gibi Asya ülkelerinde de piyasaya sürülecek. Daha sonrasında ise Hindistan'da çıkış yapması bekleniyor.

Ne yazık ki Xiaomi Watch S1'in teknik özellikleri konusunda henüz bir bilgi yok. Ancak lansman yaklaştıkça cihazla ilgili daha fazla ayrıntı öğrenme şansımız olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim