Anlık Bildirim

Microsoft, yeni Office arayüzünü test etmeye başladı

Bu yılın sonlarında tüm Microsoft 365 kullanıcılarının kullanımına sunulmadan önce, Office Insider'ların test etmesi için yeni bir kullanıcı arabirimi yayınlandı.

Microsoft, yeni Office arayüzünü test etmeye başladı Tam Boyutta Gör

Microsoft, Windows 11 görsel güncellemesi doğrultusunda geliştirdiği Office uygulamaları için yeni bir tasarımı test etmeye başladı. Değişiklikler artık Beta kanalında Office Insider programı üyelerine sunuluyor. Yeni tasarımı etkinleştirmek veya devre dışı bırakmak için sağ üst köşedeki hoparlör simgesini kullanabilirsiniz.

2021 sonuna doğru kullanıcılara sunulacak

Ancak, bu tamamen yeni bir tasarım değil, eski tasarımın biraz revize edilmiş ve güncellenmiş hali diyebiliriz. Tüm kontroller yerinde kalmış, bu nedenle değişiklikler esas olarak Windows 11'de olduğu gibi yuvarlatılmış hatlar, bazı düğmeler ve renk şeması ile ilgili. Bu değişikliklerin bile, Office'in çok daha modern görünmesi için önemli olduğunu söyleyebiliriz.

Microsoft, yeni Office arayüzünü test etmeye başladı Tam Boyutta Gör

Microsoft'un geçen yıl Office kullanıcı arayüzüne, Ribbon UI araç çubuğunun kaldırılmasını da içeren daha sert bir güncelleme yaptığını belirtmekte fayda var. Şirket, bu değişikliklerin uygulanmasının yaklaşık iki yıl sürebileceğini ve ilkinin Office'in web sürümlerinde görünmesinin muhtemel olduğunu açıkladı.

Güncellenen Microsoft Office'in yıl sonuna kadar kullanıcılara sunulması planlanıyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim