Anlık Bildirim

Metro Fast alışveriş çözümüyle kasa kuyruğu ortadan kalkıyor

Metro Türkiye'nin sunduğu Metro Fast teknolojisi, müşterilere temassız ve kasa kuyruğunu ortadan kaldıran dijital bir alışveriş deneyimi sunuyor. Sistem alışveriş ortalamasını 15 dakikaya düşürüyor.

Metro Fast alışveriş çözümüyle kasa kuyruğu ortadan kalkıyor Tam Boyutta Gör

Metro Türkiye, dijitalleşme yolunda sunduğu çözümlere bir yenisini daha ekledi. Şirket, özellikle pandemi ile birlikte tüketiciler için önemi artan temassız ve hızlı alışveriş beklentisine uygun olarak mağaza içerisinde Metro Fast çözümünü hayata geçirdi.

Hızlı, temassız ve makine öğrenimi ile kontrol edilebilen ve Türkiye’de sektörde bu yönü ile bir ilk olan Metro Fast, kasada beklemeden ödeme yapılmasını mümkün hale getiriyor ve kasada geçirilen süreyi dakikalardan saniyelere indiriyor.

15 dakika alışveriş ortalama süresi

Müşterilerin öncelikle Metro Fast mobil uygulamasını telefonlarına indirmeleri gerekiyor. Daha sonrasında ise alışveriş sırasında satın alacakları ürünlerin barkodlarını bu uygulama ile okutarak alışveriş arabalarına ekliyorlar.

Tüm ürünleri aldıktan sonra alışveriş arabalarını elektronik kontrol noktası adı verilen bölüme yerleştirerek, ürünlerin doğrulamasını makine öğrenmesi sayesinde saniyeler içinde sağlıyor ve ürünleri kasadan geçirmeden ödeme noktasına ulaştırabiliyorlar.

Metro Fast alışveriş çözümüyle kasa kuyruğu ortadan kalkıyor Tam Boyutta Gör

Ödeme işlemini yapan müşteriler, alışverişlerini temassız ve hızlı bir şekilde tamamlamış oluyorlar. Müşteriler ayrıca Metro Fast uygulaması sayesinde alışveriş toplam tutarını kasaya gelmeden görüp kontrol edebilecekleri gibi alışverişleri boyunca kendilerine sunulan özel fiyatları da alışverişleri boyunca takip etme şansı elde ediyorlar.

Metro Fast iOS ve Android mobil uygulamaları

Metro Fast Metro Fast Metro Fast Metro Fast supersmart Alışveriş Ücretsiz

Metro Fast Metro Fast Metro Fast Metro Fast Shopping Ücretsiz 190,8 MB

Metro Fast Nasıl Çalışıyor?

  • iOS veya Android akıllı telefonunuz için uygulama mağazalarından Metro Fast uygulamasını indirin.
  • Alışveriş arabasında yer alan QR kodu okutun.
  • Metro kartınızda yer alan barkodu okutun.
  • Aldığınız her ürünün barkodunu okutarak arabaya yerleştirin.
  • Kasa alanına geldiğinizde alışveriş arabasını Metro Fast elektronik kontrol noktasına yerleştirin ve ardından doğrulamayı tamamlamak için QR kodu okutun.
  • Ödeme noktasında ödemenizi yaparak alışverişinizi tamamlayın.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim