Anlık Bildirim

MEB’den eğlenceli ve eğitici mobil uygulama: Tabii

Milli Eğitim Bakanlığı, 5, 6 ve 7'nci sınıfa giden öğrencilerin öğrendiklerini eğlenerek pekiştirmesi için bilgi yarışması uygulaması hazırladı. Tabii isimli uygulama ücretsiz olarak yayınlandı.

MEB’den eğlenceli ve eğitici mobil uygulama: Tabii Tam Boyutta Gör

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), ilkokul öğrencilerinin yaz tatilini değerlendirmesi için Arkadaş isimli kitabı dağıtmıştı. Şimdi de 5, 6 ve 7’nci sınıf öğrencilerin yıl boyu öğrendiklerini tekrar edebilmesi için Tabii isimli bilgi yarışması uygulamasını kullanıma sundu.

Tabii isimli uygulama App Store ve Play Store’da ücretsiz olarak yayınlandı. 5, 6 ve 7’nci sınıfa giden öğrenciler uygulamaya EBA bilgileriyle giriş yapacak.

Tabii uygulaması, diğer bilgi yarışması uygulamalarına benzer yapıya sahip. Öğrencilere Türkçe, matematik, sosyal bilgiler ve fen bilimleri derslerinden her gün 40 soru soruluyor. Öğrenciler her doğru yanıt için 6 puan kazanıyor, yanlış yanıt için 2 puan kaybediyor. Öğrencilerin günlük puanını artırmak için kendisiyle yarışması amaçlanmış. Tabii uygulamasını aşağıdaki bağlantıdan telefon ve tabletinize indirebilirsiniz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=tr.gov.eba.tabii

https://apps.apple.com/tr/app/tabii/id1521450148?l=tr

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim