Anlık Bildirim

Marvel, yeni animasyon stüdyosu kuruyor

Gelecek haftalarda, What If…? Serisi ile, sinematik evrenine animasyon serisi ekleyecek olan Marvel, daha çok animasyon projeleri üzerinde çalışmak için bir mini stüdyo kuruyor.

Marvel, yeni animasyon stüdyosu kuruyor Tam Boyutta Gör

2021 itibari ile Marvel Sinematik Evreni’ne ciddi dizi projeleri katan Marvel, Ağustos 11’de yeni dizisini hayranlarıyla buluşturacak. Bu dizi, diğerlerinden farklı olarak animasyon şeklinde olacak. Ancak görünüşe göre, Marvel’ın animasyon projeleri What If…? Ile sınırlı kalmayacak.

Variety ile konuşan Marvel’ın başkan yardımcısı Victoria Alonso, daha fazla animasyon dizileri ile karşılacağımızı duyurdu. Ayrıca Alonso, Marvel Stüdyosu altında yeni bir mini stüdyo ve animasyon birimi kurulduğunu söyledi. Mini stüdyonun sadece animasyon projeleri ile ilgileneceğini de ekleyelim.

Yeni gelecek animasyon projeleri, hiç kuşkusuz Marvel Sinematik Evreni(MCU) içinde gerçekleşecektir. Marvel’ın sinematik evrende geçen ilk animasyon dizisi What If…? 11 Ağustos’ta Disney+’da çıkış yapacak. Dizi, Marvel Sinematik Evreni’nin alternatif gerçekliklerde nasıl olabileceğini inceleyecek. Aşağıda ilginç görüntüler sunan What If… dizisinin fragmanını bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim